munkahelyi beilleszkedés

Hogyan viselkedjünk egy új munkahelyen?

Mindnyájunkkal előfordult már, hogy új munkahelyen, új emberekkel, új feladatokkal találkoztunk. Mi az, amit érdemes megfigyelni? Hogyan boldoguljunk a beilleszkedési időszakban?

TOVÁBB
Fesztiválhatás

Fesztiválhatás a szupervizor szemével

Mitől jó egy fesztivál? Hogy sokan vagyunk, közös élményeink lesznek? Közösséget és hagyományt teremtünk azonos érdeklődésünkkel? Együtt tombolunk kedvenc együttesünkre?

TOVÁBB
Ismerkedés és megérzések

Szórakozás közben is legyünk résen

Nyáron strandokon, izgalmas éjszakai partikon, zenés rendezvényeken ismerkedünk. Sokunk vidáman gondol vissza a nyári kalandokra, de megeshet, hogy valaki inkább elfelejtené a vele történteket.

TOVÁBB
Érzelmi függőség

Érzelmi függőség párkapcsolatunkban

Kapcsolatainkban, ha úgy érezzük, hogy a másik fél befolyásolja a mindennapi hogylétünket, ha önállóságunk kórosan csorbul, érzelmi függőségről beszélhetünk. Légyen az szerelmi vagy baráti kapcsolat.

TOVÁBB
Gondolataink ereje

Befolyásoló gondolatok

Furcsa az élet, ki tudja, mit hoz… Ki tudja? – Vajon milyen választ adunk? Saját magunk befolyásoljuk életünket, s ha igen hogyan? Vagy azt gondoljuk, hogy a sors kezében vagyunk?

TOVÁBB
Mikor, mennyiért vásárolunk

Mikor, mennyiért vásárolunk

A szezon végi kiárusítások időszakában, rengeteg üzletben az addig horribilis áron kapható termékeket jóval kedvezőbb áron tudjuk beszerezni. Vajon hogyan hat ránk az árleszállítás?

TOVÁBB
Ne csinálj mindenből katasztrófát

Ne csinálj mindenből katasztrófát!

Belső hangunkkal nap, mint nap beszélgetést folytatunk, van, hogy ezt akár hangosan is megtesszük. Gondolatainkat elárasztják a napi teendőink, különböző izgalmas vagy kevésbé izgalmas feladatok.

TOVÁBB
Hogyan nyaralunk?

A vakáció ritmusa

Nyaralási szokásaink vajon tényleg a legpihentetőbbek számunkra? Jól nyaralunk? Van, aki a napsütés, a vízpart szerelmese, más inkább a hegyekbe, vagy a kulturálisan sokat adó városokba vágyik.

TOVÁBB
Az oldal elejére